Τρίτη 10 Μαΐου 2011

παρηγοριΆ

Είναι 10:40!Ίσως να έπρεπε ακόμα να διαβάζω όμως δεν μπορώ άλλο.Νομίζω οτι με έχει κυριέψει για τα καλά το άγχος και δεν μου επιτρέπει άλλο να ασχοληθώ με τους φίλους μου "Λυσία,Δημοσθένη και μπλα μπλα μπλα".!Μπορεί να τους έχω όσο να ναι κάποια αδυναμία αλλά δεν τραβάει και πολύ η σχέση μας και νομίζω πως θα τους ζητήσω διαζύγιο.Σήμερα η μαμά με ρώτησε "Τι σας βάζουν και τα μαθαίνετε αυτά;Αφου δεν πρόκειται να ασχοληθείτε στο μέλλον",θαρρώ πως είναι η απόρια όλων των γονιών και όχι μόνο των δικών μου.Δεν είχα όμως κάτι να της απαντήσω.Σίγουρα προτιμάω να κάθομαι δέκα ώρες πάνω από ένα βιβλίο και να διαβάζω μεταφράσεις και εισαγωγές από το να λύνω ασκήσεις φυσικής και εξισώσεις[μπλιούχ]!Δεν πρέπει να παραπονιέμαι και πολύ αφού εγώ το επέλεξα έτσι και αλλιώς υπάρχουν και χειρότερα.Αυτά που πρόκειται να πάθουμε σε ένα χρόνο δίνοντας Πανελλήνιες.Τότε θα λέω τι αξία είχαν κάποιες μεταφράσεις και η μισή εισαγωγή που μας έβαλαν οι πολυαγαπημένοι καθηγητές[ας μην πούμε ονόματα.]Το κύριο πρόβλημα μου όμως δεν είναι ούτε τα αρχαία ούτε γενικά οι εξετάσεις που μας έχουν γίνει εφιαλτές,αλλά το άγχος μου που δεν ξέρω πως να το αποβάλλω και κοντεύει να με πνίξει.Κάνω χαλαρωτικές ασκήσεις στο καθρέφτη διαβάζοντας εισαγωγή[όσο γελοίο και αν ακούγεται] και νομίζω όσο να ναι βοηθάει και αυτό κάπως.Η παρηγοριΆ μου όμως είναι το αυτό το blog,πάλι καλά που υπάρχεις και εσύ αγάπη μου και βγάζω πάνω σου όλα μου τα προβλήματα.Είσαι καλύτερο και από τους ανθρώπους,ούτε μιλάς ούτε λαλάς!Δεν θα μαλώσουμε εμείς ποτέ.Τέλος πάντων ξεφεύγω από το θέμα μου.
Καλό κουράγιο σε όλους όσους δίνουν Πανελλήνιες!
ΥΓ:Μην αγχωθείτε ποτέ σαν εμένα*

8 σχόλια:

  1. Μην αγχώνεσαι Μυρτώ μου.. Να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και στο μυαλουδάκι σου και όλα θα πάνε πολύ καλά :) Πάρε μια βαθιά ανάσα και μέχρι να βγάλεις τον αέρα θα είσαι ήδη στην παραλία και θα λιάζεσαι ;)

    nicki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εεεεμ η θεωρητική αυτα παθαινει τι να κανουμε:P

    ΥΓ Λυσιας<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. λέω να έρθω μεθαύριο να σου κάνω παρέα στη φυσική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Sigoura kalytera ta arxaia apo ta mathimatika kai tis fysikoximeies. k go ta sixainomoun afta ta mathimata. pantos h gnosi den prepei na exei mono xrisimothiriko xaraktira. etsi pes sti mama su. einai oreo na xeroume ti glossa ton progonon mas kai na diabazoume ta poly spoudaia kai simantika erga tous.
    to blog su de milaei kai de lalaei alla milame emeis oi anagnostes tou. k min pairneis orko oti de tha maloseis pote mazi tou :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ti ennoeis na tis kaneis parea sti fysiki?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λές να μαλώσω ποτέ μαζί του;
    Αρχίζω να το συνηθίζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή