Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Προσφορά εαυτού

Αναρωτιέμαι πολλές φορές μέχρι πόσες φορές ένας άνθρωπος που αγαπά, συγχωρεί. Αλλά μάλλον το "δεν υπάρχει όριο" είναι η απάντηση. Όταν έχεις δώσει πολλά και αρκετό χρόνο από τη ζωή και την ενέργειά σου και έχεις αψηφήσει πολλά εμπόδια, όπως η απόσταση ας πούμε, ίσως μπορείς και να παραγκωνίσεις κάθε εγωισμό και να αντέξεις να ακούσεις και την πιο περίεργη ατάκα από τον άλλο, απλά κάνοντας υπομονή για καλύτερες ημέρες.Οι μέρες αυτές ελπίζεις πως θα έρθουν και θα είστε μαζί και θα υποδέχεστε αγκαλιά το κάθε πρωινό. Και το εύχομαι.
Αλλά αν καταστραφεί όλο αυτό μπρος τα μάτια σου? Τότε κάθε σταθερό σημείο που υπήρχε για αρκετό καιρό στη ζωή σου έχετε ριχτεί σε άνιση μάχη την οποία και θα χάσει. Γι'αυτό θεωρητικά υποστηρίζω πως είναι καλό πάντα να κρατάμε πάντα κάτι για μας. Αλλά απ'την άλλη λέω πως αξίζει να κάνεις τα πάντα για κάποιον αν νιώθεις πραγματικά κάτι δυνατόν γι'αυτόν. Και μπράβο σ'αυτές και σ'αυτούς που το τολμούν!
Και γεια σας!

3 σχόλια:

  1. Αλλά αν καταστραφεί όλο αυτό μπρος τα μάτια σου? Τότε κάθε σταθερό σημείο που υπήρχε για αρκετό καιρό στη ζωή σου έχετε ριχτεί σε άνιση μάχη την οποία και θα χάσει.

    Τι εννοεις; Δεν το καταλαβα αυτο το σημειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν θελεις γινε αναγνωστρια στα μπλογκ μου.
    Εγω εγινα αναγνωστης και σε εβαλα στη λιστα και θα σε διαβαζω.
    Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαίρεται! Εννοώ πως αν τελικά εξαιτίας κάποιων συγκυριών η σχέση δεν έχει ευτυχής κατάληξη, όπως ήλπιζες, το σύμπαν γκρεμίζεται μπρος τα μάτια σου γιατί κάθετι που αποτελούσε τη ζωή σου τώρα δεν υφίσταται. Διαλευκάνθηκε καθόλου το τοπίο? Ευχαριστούμε για την παρακολούθηση και ανταποδίδουμε.:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή